LITE TIPS OCH TRIX FALL DU ÄNDÅ FÅTT TRÄNGSELAVGIFT

En del av våra kunder har kontaktat oss för att få lite hjälp och tips gällande monteringen av linserna. Monteringen i sig är ganska så enkel men en del har trots riktig montering ändå blivit påförda trängselavgift.

I nästan alla fall så ligger problemet på bakskylten eftersom det är huvudsakligen här de designmässiga skillnaderna mellan bilmodellerna finns. Tricket här är att ”vinkla ner” skylten en smula så att skylten inte är vänd rakt mot kameran.

Ekonomilösning 1

  • Lossa på skruvarna som håller skylthållaren tills du med enkelhet kan få in fingret i ovankant mellan skylthållaren och bil.
  • Pilla in något med ett fingers tjocklek bakom skylthållarens ovankant.
  • Skruva försiktigt åt skruvarna igen.

Detta är den enklaste och snabbaste lösningen som har visats sig fungera för många av våra kunder. Som distans kan man använda stort sett vad som helst men undvik plåt eller andra metaller eftersom det kan skada lacken på din bil.

Ekonomilösning 2

  • Ta våra specialkilar och för försiktigt ned från skylthållarens ovankant tills den bottnar.
  • Sätt i 3 stycken totalt, 2 i hörnen och en i mitten.
  • Lossa försiktigt på skruvarna på skylthållaren tills den blir plan igen.

Kilarna får du som är kund gratis av oss om du kontaktar kundtjänst. Kilarna är tillverkade i plast och försedd med hullingar vilket gör att dom sitter stabilt och inte skadar lacken på din bil. From årsskiftet så medföljer kilarna automatiskt vid alla köp av linser från oss.

De Lux lösning

Detta är en väldigt smart liten mekanisk lösning som utöver att fungera som en robust skylthållare också ger dig möjlighet att vinkla skylten för hand. Man kan säga att man sätter gångjärn på registreringsskylten. Befintliga kunder som har problem kan kontakta oss för att få denna anordning till rejäl rabatt. Nya kunder kan välja att få denna tillsammans med sina skyltar till självkostnadspris.

Som vi tidigare nämnt så är det oftast bakskyltens vinkel som ställer till det. I en del fall så krävs det att man justerar några gånger innan man hittar rätt läge på skylten. Om du trots flera försök inte har fått det att fungera så gör följande:

  • Om du blivit registrerad, ring 0771-292929 och beställ fotoutdrag så du kan kontrollera vilken skylt som blivit fotad, det är helt gratis upp till 9 sidor.
  • Om det är svårt att se vad som behövs göra så är du välkommen att skicka kopia på bilden till oss så kan vi ge dig lite mer exakta råd ang. hur den ska vinklas.
  • Om det behövs så kommer vi att skicka ut antingen De Lux lösningen eller de enklare kilarna.
Monteringssats trängselskattslins
Monteringssats för trängselskattslins gör det mycket enklare att vinkla linsen.

Vi står bakom vår produkt och dig som kund så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp. Även om det kanske kräver en del ”trixande” innan allting fungerar så kommer det att vara värt det i slutet.